Renovatie Aansluitleidingen

Home / Rioolrenovatie / Renovatie Aansluitleidingen

Het renoveren van de verschillende aansluitleidingen vanuit de lozingstoestellen zoals toilet, keuken, badkamer en wastafels is een specialiteit van SprayCoat. In veel gevallen is de diameter van deze leiding veel kleiner dan die van de stand- of verzamelleiding. Hierdoor is het niet eenvoudig om deze leidingen van binnenuit te kunnen renoveren, maar de techniek van SprayCoat is geschikt voor leidingdiameters vanaf 32 milimeter.

 

Leidingbochten
In de aansluitleidingen zitten vaak bochten om de verschillende apparaten te kunnen aansluiten. Waar mogelijk zullen wij deze aansluitingen demonteren voorafgaand aan een rioolrenovatie. In andere gevallen is demontage niet noodzakelijk en kan de SprayCoat methode worden ingezet om deze aansluitleidingen compleet met bochten te kunnen renoveren. Ook wanneer de leidingdiameter verspringt is het mogelijk om deze met een van onze verschillende rioolrenovatie technieken te kunnen behandelen.

 

Appartementen
In veel appartementen zijn er meerdere aansluitleidingen. In veel gevallen voeren deze aansluitleidingen af naar 1 standleiding, maar de meerderheid van de appartementen heeft meerdere standleidingen voor de afvoer van de aansluitleidingen. SprayCoat brengt met behulp van de voorafgaande leidinginspectie alle aansluitleidingen in beeld en geeft aan op welke standleiding ze afvoeren. In het geval van een renovatie van de aansluitleidingen en de bijbehorende standleidingrenovatie is SprayCoat in staat om de rioolrenovatie uit te voeren met een minimale inbreuk op het woongenot van de bewoners van de appartementen. De planning van SprayCoat is erop gericht om altijd een afvoer te laten voor de bewoners. De overige leidingen kunnen dan gerenoveerd worden.